Längre Längre läsning Här hittar du magasinets längre reportage. Stjärnkocken om missbruket och vägen tillbaks Daniel Höglander om framgångarna, motgångarna och matfilosofin. Skyll dig själv och drick mindre nästa gång Alva Nyblom har testat bakiskurer. Odla din egen mat Lärarstudenten Linnéa Jansson tipsar om bästa taktiken för att lyckas med din hemmaodling. Alkotjat och alkoflex Jag är bara så trött på, och tycker att det är så sjukt att drickandet är normen?Jasmine Khalkhali Det gamla är det nya Charmigt ljudreportage där vår webbredaktör Emelie stoppar korv med lammbonden Ulf Engström. Han expert på lammdelikatesser och brinner för lokalproducerat. Mensen, smärtan och kosten Säsong har träffat tre olika kvinnor för att prata om det som inte fått synas; om hormonella obalanser, strikt kost för att lindra smärtor och facebook-grupper som skapar trygga rum. Jordgubbstårta för er som brukar bli utan En vegansk tårta inkluderar inte bara veganer, utan även laktosintoleranta, ägg- och mjölkproteinallergiker.Shalmy Cairo Konsten att brygga öl hemma Det gyllene guldet har blivit en folkrörelse. In och lyssna när Madeleine Laine reder ut hur det egentligen går till när man brygger öl. Matluff i Göteborgs skärgård Paula Llopis Martínez och Sanna Puoskari har plockat smultronställena. Blommor i kransen och på tallriken Mathilda Brandberg reder ut vad som kan ätas och vad som bör lämnas på marken. Är du sugen på att resa? Följ med Leah och Johanna och hemestra på en jorden runt resa på Andra långgatan. De lär känna varandra – genom magen Träffa Carlota Correia E. Vale och Simon Stark som lär känna varandras kulturer genom maten. Ta dig an midsommar som en expert Filippa Colstrup reder ut varför vi egentligen firar midsommar. Att fira midsommar när maten är din största fiende Zelma Lundeström har träffat Saga Dahlgren, hon är en av landets 200 000 personer som lider av en ätstörning. För henne är midsommarafton en dag fylld av ångest. Veganskt och onyttigt Alla kan äta skräpmat och onyttigt, även veganer. Se när Jens Frost pratar om fördomar om vegansk kost.